Axhenda – Takimi i 2 i Projektit ECO-FISH

Takimi i 2 i Projektit ECO-FISH

Vendi: Dhoma e Tregtise dhe Industrise Qarku Vlore,
Adresa: Pallati I Kukures Laberia, Kati I pare, Skele Vlore, Albania
Tel. +35533222111

Axhenda
E merkure, 17 korrik 2019

E merkure, 17 korrik 2019
18:00 – 18:30 Rregjistrimi
18:30 – 18:45 Fjalimet e mireseardhjes
18:45 – 20:00 Tryezë e rrumbullakët, prezantim 10-15 minuta për secilin përfitues.

Prezantimi nga secili përfitues i ecurisë së implementimit të projektit dhe shpenzimeve deri më tani, si dhe plani për muajt e ardhshëm

20:00 – 20:15 Pushim per kafe
20:15 – 21:00 Tryezë e rrumbullakët, Diskutim mbi statusin dhe problemet e Projektit
E enjte, 18 korrik 2019
09:30 – 10:15 Prezantimi i Raportit të metodave të prodhimit të aplikuar (LB) dhe të rishikimit dhe monitorimit të cilësisë së mjedisit në zonën greke dhe shqiptare (LB & PB4)
10:15 – 10:45 Prezantimi i studimit baze ne zonen greke (PB2)
10:45 – 11:15 Prezantimi dhe diskutimi i aktiviteteve të komunikimit  (PB3)
11:15 – 11:45 Prezantimi i aplikimit të vlerësimit të ciklit jetësor në fermat e peshkut në Greqi dhe Shqipëri (LB & PB4)
11:45 – 12:45 Pushim per dreke
12:45 – 13:45 Takimi i Komisioneve (Komisioni Teknik, Bordi i Kontrollit të Cilësisë)
13:45 – 14:15 Prezantimi i vendimeve të komisioneve – Vlefshmëria e minutave të takimit  të parë dhe vendimet përkatëse
14:15 – 14:45 Përfundimet dhe hapat e ardhshëm


PRINTO