Takimin e dyte në kuadër të Projektit ECO-FISH

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë organizon takimin e dyte në kuadër të Projektit ECO-FISH. Eventi do të mbahet më datat 17-18 korrik 2019 në orën 18:00 dhe 09.30 në ambientet e Dhomes se Tregtise dhe Industrise, Vlore. Eventi do të fokusohet në prezantimin e progresit të projektit dhe rhapat e metejshem

Takimi i dyte
Projekti ECO-FISH
17/07/2019, 18:00 p.m.
18/07/2019, 09:30 a.m.
Pallati i Kultures Laberia, Vlore

“Projekti ECO-FISH po implementohet ne kuader te programit te bashkepunimit nderkufitar Interreg IPA II “Greqi – Shqiperi 2014 – 2020” dhe eshte bashkefinancuar nga  Unioni European dhe fondet kombetare te vendeve pjesemarrese”

 

Download